Everything but the Girls


Samenkomst van 8 vrouwelijke kunstenaars in Broedplaats Bogotá, expositie en workshops.

20 t/m 29 Mei 2023, Broedplaats Bogotá, Haarlemmerstraatweg 79, Halfweg. Opening op 20 Mei om 16:30.

Zie instagram.com/expo_everything_but_the_girls voor meer informatie en het programma.

Graving Nature


Sinds mensen kunst maken is de natuur een bron van inspiratie. In onze huidige wereld is het niet moeilijk te begrijpen waarom zoveel kunstenaars, ontwerpers en vakmensen dit thema aangrijpen. Het kan een aansporing zijn om onze planeet beter te behandelen of simpelweg een verering van de schoonheid van de natuur. De kunstenaars in deze tentoonstelling hebben ieder hun eigen relatie tot dit thema.

Van 27 November tot 31 December 2022. Mathilde Gallery, Singel 418, Amsterdam

Meesterlijk Design en Ambacht 2018


Ook dit jaar zijn de sieraden van Cat Priem te vinden op de feestelijke 10-jaar jubileum editie van Meesterlijk, de beurs voor Nederlands design en toegepaste kunst, food, mode en fotografie. Van 30 t/m 2 december 2018 vind Meesterlijk plaats in de Westergasfabriek te Amsterdam. Mail ons voor meer informatie of kijk op de website van Meesterlijk.

SIERADEN - makers & dragers

Do It Yourself by Cat Priem


Zondag 14 oktober 2018 in Afrika Museum, Berg en Dal zal Cat Priem van 12:00 tot 16:00 aanwezig zijn om u desgewenst te helpen bij het maken van de sieraden. Op overige dagen tijdens de openingsuren van de expositie SIERADEN - makers & dragers zal in deze werkruimte zelfstandig door de bezoekers gewerkt kunnen worden aan het concept.

Ten behoeve van de tentoonstelling SIERADEN - makers & dragers heeft Cat Priem in samenwerking met Brigitte Buitenhuis een bij de expositie passend sieraad-concept ontwikkelt. Maak een eigen ontwerp of maak een voorbeeld na en wordt desgewenst onderdeel van de expositie als maker en als drager!

Jong en oud kunnen zelf sieraden maken met een verzameling aan materialen verwijzend naar de diversiteit van materiaalkeuze in de tentoongestelde werken. Zo kan men kennis maken met eenvoudige goudsmid basistechnieken.

Voor dit concept ben ik ondersteund door Brigitte Buitenhuis Sieraadontwerp (edelsmid), Rogier Barendregt (grafisch ontwerper) en Silver (muze).

Voor meer informatie verwijs ik u naar de website van het Afrika Museum.

SIERADEN - makers & dragers


13 december 2017 t/m 3 juni 2018 in Museum Volkenkunde, Leiden

Met deze tentoonstelling presenteert Museum Volkenkunde de grootste verzameling sieraden in een Nederlands museum ooit. Sieraden uit de museumverzameling aangevuld met hedendaagse sieraden van toonaangevende ontwerpers uit de hele wereld, meer dan 1000 in totaal, staan garant voor volop kijkplezier, verbazing en bewondering. Ten behoeve van deze expositie is tevens een werk van Cat Priem uitgeleend.

Voor meer informatie verwijs ik u naar https://volkenkunde.nl/nl/tentoonstelling-sieraden-makers-en-dragers.

Do It Yourself by Cat Priem

13 december 2017 t/m 3 juni 2018 in Museum Volkenkunde, Leiden

Ten behoeve van de tentoonstelling SIERADEN - makers & dragers heeft Cat Priem in samenwerking met Brigitte Buitenhuis een bij de expositie passend sieraad-concept ontwikkelt. Maak een eigen ontwerp of maak een voorbeeld na en wordt desgewenst onderdeel van de expositie als maker en als drager!

Jong en oud kunnen zelf sieraden maken met een verzameling aan materialen verwijzend naar de diversiteit van materiaalkeuze in de tentoongestelde werken. Zo kan men kennis maken met eenvoudige goudsmid basistechnieken.

Voor dit concept ben ik ondersteund door Brigitte Buitenhuis Sieraadontwerp (edelsmid), Rogier Barendregt (grafisch ontwerper) en Silver (muze).

Voor meer informatie verwijs ik u https://volkenkunde.nl/nl/tentoonstelling-sieraden-makers-en-dragers.

Meesterlijk Design en Ambacht 2017


Ook dit jaar zijn de sieraden van Cat Priem te vinden op de beurs voor Nederlands design en toegepaste kunst, food, mode en fotografie. Van 1 t/m 3 december 2017 vind Meesterlijk plaats in de Westergasfabriek te Amsterdam. Mail ons voor meer informatie of kijk op de http://www.meesterlijk.nu/.

Expositie: Maak een statement met een broche


40 kunstenaars hebben voor deze expositie een kleine collectie sieraden gemaakt waaronder o.a. Cat Priem, Dubbelop, Suzanne Esser, Hilde Foks, Arianne van der Gaag, Machteld van Joolingen, Karin Kortenhorst, Margot Nelissen, the Jewelry Story, Annelies Planteydt, Annemiek Steenhuis, Brigitte Buitenhuis en Jacomijn van der Donk. Van zondag 17 september t/m zaterdag 28 oktober 2017 bij Cécile van Eden, Hoogstraat 310, Eindhoven. Voor meer informatie verwijs ik u naar cecilevaneeden.nl.

Meesterlijk Design en Ambacht 2016


Ook dit jaar zijn de sieraden van Cat Priem te vinden op de beurs voor Nederlands design en toegepaste kunst, food, mode en fotografie. Ella Nitters heeft prachtige illustraties gemaakt bij de nieuwe collectie sieraden. Van 25 t/m 27 november 2016 vind Meesterlijk plaats in de Westergasfabriek te Amsterdam. Mail ons voor meer informatie of kijk op de http://www.meesterlijk.nu/.

Cat Priem Edele Ontwerpen @ X BANK


Cat Priem Edele Ontwerpen heet u welkom bij de X BANK voor de presentatie van haar nieuwe ‘Black Cat White Cat’ editie van haar Trophies of a Serial Killer collectie. Haar collectie van gruwelijk mooie pronkstukken van uw huisvriend.

De presentatie vindt plaats op 17 november 2016 van 17:00 to 19:00 aan de Spuistraat 172 te Amsterdam.

Uitreiking Netherlands Fashion Award Milan


Cat Priem heeft de eerste editie van de Netherlands Fashion Award Milan gewonnen in de categorie Fashion Accessories. De ceremonie en uitreiking is op 22 september 2016 in het Park Hyatt Hotel te Milaan. Voor meer informatie kijk op de website van ModemOnline.

MASTERLY: The Dutch in Milano


Van 12 tot en met 17 april 2016 presenteren Nederlandse ontwerpers, waaronder Cat Priem, ambachtelijke producerende bedrijven en ontwerpbureaus zich op het Dutch Pavilion tijdens Salon del Mobile 2016 in het centrum van Milaan. Het adres is Palazzo Francesco Turati, Via Meravigli 7, Milano, de openingstijden zijn van 11:00 tot 20:00 uur. De opening en pers preview vinden op dinsdag 12 april plaats. Mail ons voor meer informatie of kijk op de website van Masterly.

Meesterlijk Design en Ambacht 2015


Ook dit jaar zijn de sieraden van Cat Priem te vinden op de beurs voor Nederlands design en toegepaste kunst, food, mode en fotografie.Dit jaar zal zij de stand bemannen met Ella Nitters waarmee een bijzondere samenwerking is ontstaan.Ella heeft prachtige illustraties gemaakt bij de nieuwe serie sieraden. En Ella zal tevens de styling van de stand voor haar rekening nemen. Van 27 t/m 29 november 2015 vind Meesterlijk plaats in de Westergasfabriek te Amsterdam. Mail ons voor meer informatie of kijk op de website van Meesterlijk.

ARTzaanstad


Op 12, 13 en 14 juni vindt de vierde editie van ARTzaanstad plaats op het Zaandamse HEMbrug-terrein. Ruim honderd beeldend kunstenaars en vijfentwintig ontwerpers uit alle delen van het land zijn aanwezig. Ik hoop u te verwelkomen op de feestelijke opening op vrijdag 12 juni of tijdens een van de andere dagen! Voor meer informatie verwijs ik u naar de website van ARTzaanstad.

Expositie Galerie Kortom


Van 2 mei t/m eind juni 2015 zijn o.a. sieraden van Cat Priem te zien en te koop bij Galerie Kortom, op de Voorheuvel 48 te Zeist. Tevens is werk van diverse andere kunstenaars, architecten en fotografen te zien, allen geïnspireerd douw het thema bouwen/architectuur en zwart/wit; Joris Lugtigheid, Rob Hoekstra, Miranda Karskens, Yvonne Kok, Francisca Kalmijn, Gosta Nilsson, Lejo den Hertog, Inger Uipkes, Elies Auer, Annalies Scheerhoorn, Hans Bik en Cat Priem. Voor meer informatie en openingstijden verwijs ik u graag naar de website van Galerie Kortom.

Meesterlijk Design en Ambacht 2014


De beurs voor Nederlands design en toegepaste kunst, food, mode en fotografie. Van 28 t/m 30 november 2014 vind Meesterlijk plaats in de Westergasfabriek te Amsterdam. Mail ons voor meer informatie of kijk op de http://www.meesterlijk.nu/.

HIERNA(NOG)MAALS


Hedendaagse kunstenaars in combinatie met vondsten uit het Provinciaal Archeologisch Depot.

Het Provinciaal Bestuur van Noord-Holland nodigt u uit een bezoek te brengen aan een tentoonstelling in de reeks Dreef Exposities te Haarlem. Van dinsdag 10 juni tot en met vrijdag 29 augustus 2014.

De expositie is op werkdagen te bezichtigen 09:00 tot 17:00, Provinciehuis ‘Dreef-Exposities’, Dreef 3, Haarlem

De deelnemende kunstenaarszijn Gijs Assmann, Casper Berger, René v.d.Berg, Jennifer Hoes, Jurrijn, Louise te Poele, Cat Priem, Carina Riezebos, Willemien Spook en Naomi Warmer.

Archeologische vondsten: Huis van Hilde, Archeologisch centrum Noord-Holland (www.huisvanhilde.nl)

Meesterlijk Design en Ambacht 2013


De beurs voor Nederlands design en toegepaste kunst, food, mode en fotografie. Van 29 november tot 1 december 2013 vind Meesterlijk plaats in de Westergasfabriek te Amsterdam. Mail ons voor meer informatie of kijk op de website van Meesterlijk of de Facebook pagina van Meesterlijk.

Kunstroute 2013


Op 21 en 22 september 2013 vind op verschillende locaties in Aalsmeer deze Kunstmanifestatie plaats. Het werk van Cat Priem zal te zien en te koop zijn op locatie 7, Atelier Anneke Harting, Oude Werf, Loods 123-127 te Aalsmeer. Naast een schilder en een beeldhouwer tonen een grafisch ontwerper, een glaswerker, sieradenmakers en ontwerpers van tassen en hoeden hun kunnen. Kijk voor het gehele programma op de website van Stichting Kunst en Cultuur Aalsmeer.

Cream by Eclat de Mode


Voor de derde maal is Cat uitgenodigd mee te doen aan het platform Cream, de selectie van internationale, talentvolle haute couture sieraadkunstenaar Cream is onderdeel van de mode en couture beurs Eclat de Mode. Het werk van Cat is te vinden in stand CREAM Z024. Eclat de Mode vindt plaats van vrijdag 3 tot maandag 6 september 2010 in Porte de Versailles te Parijs. Bekijk de website van Bijorhca voor meer informatie of neem contact op met Cat.

Brand New Copenhagen


Brand New Copenhagen 2010 is de grootste sieradenbeurs in Scandinavië en vindt plaats van 26 tot 29 augustus 2010 in het Bella center te Kopenhagen, Denemarken. Je kunt ons vinden in stand C3-06B. Bekijk de site van Brand New Copenhagen voor meer informatie of neem contact op met Cat.

„Les Bijoux Gemmes”


Les Bijoux Gemmes is een sieradenexpositie die wordt georganiseerd door Pôle Bijou en vindt plaats van 5 juli tot 5 oktober, 2010 te Baccarat, France. Buiten het werk van Cat is tevens werk te zien van Benedikt Aichelé, Frederic Braham, Marie Chabrol, Lydia Courteille, Jacqueline Cullen, Siegfried De Buck, Marilyne Fontenelle, Ornella Iannuzzi, Dilip Jindal, Daniel Koch, Vitalis Kubach, Yiry Ledecky, Dieter Lorenz, Laurent Louis, Tasso Mattar, Max Mazlo, Astrid Meyer, André Ribeiro, Julie Rouault, Seconde Nature, Cyril Schwartz, Isabelle Souppe, Thierry Vendome, Martin Spreng, Yael Sonia, Agathe Saint Girons en Hélène Courtaigne Delalande. Kijk voor meer informatie op de website van Pôle Bijou of neem contact op met Cat.

„Enchanted” in Diana Porter gallery


Werk van onder andere Cat is te zien in de tentoonstelling „Enchanted” in de Diana Porter Contemporary Jewellery gallery te Bristol. De tentoonstelling is te bezichtigen van 7 maart t/m 27 augustus 2010. Bezoek voor meer informatie de website van Diana Porter.

Kunst voor Kayar


Een selectie van Cat haar werk is te koop tijdens de verkooptentoonstelling van moderne kunst Kunst voor Kayar. 50% van de verkoopprijs wordt gedoneerd aan de stichting Kunst voor Kayar ten behoeve van de bouw van twee klaslokalen te Kayar in Senegal. De opening vindt plaats op 18 april vanaf 16:00 en het is tevens mogelijk op 20, 21 en 22 april langs te komen van 13:00 - 18:00. Kunstlocatie Wout Vuyk, Singel 383 te Amsterdam. Voor meer informatie kunt u de website Kinderen van Kayar raadplegen.

Workshop Paris 2010


Voor de tweede maal zal Cat deelaname aan Workshop Paris. De show vindt plaats van 4 t/m 7 maart wederom in Hotel Regina te Parijs. Neem voor meer informatie contact op met Cat of bezoek de website van Workshop Fashion Agency.

Sieraad 2009


Zoals voorgaande jaren zal Cat ook dit jaar weer deelnemen aan SIERAAD 2009, International Jewellery Art Fair in Amsterdam. SIERAAD vind plaats van 5 t/m 9 November 2009 en ook dit jaar is de beurs in de Westergasfabriek in Amsterdam. Voor meer informatie kunt je contact opnemen met Cat of ga naar de website van SIERAAD.

Cream by Eclat de Mode


Cat is voor een tweede maal gevraagd deel te nemen aan het platform Cream, de selectie van internationale talentvolle sieraadontwerpers van hoog niveau welke door de organisatie uitgenodigd worden om hun werk te presenteren tijdens de mode- en couturesieraden vakbeurs Eclat de Mode in Porte de Versailles te Parijs. Eclat de Mode vindt plaats van 4 tot 7 september 2009. Het standnummer van Cat is CREAM 01.

Zie de website van Bijorhca voor meer informatie of neem contact op met Cat.

„My Shoes are so… fabulous!”


Cat is gevraagd om een schoen van Annabel Winship vorm te geven naar de trends van zomer 2009. Van 16 juli t/m 26 augustus is deze schoen te bewonderen in het Parijse warenhuis Le Printemps op de hoek van Rue de Provence en Boulevard Haussmann.

Wonderland Through the Looking Glass in KAdE


Werk van Cat Priem is te koop tijdens de expositie „Wonderland Through the Looking Glass” in de zojuist geopende kunsthal KAdE te Amersfoort. De expositie is van 2 mei t/m 30 augustus te bezoeken. Het adres van kunsthal KAdE is Smallepad 3 te Amersfoort.

Workshop Paris


Cat neemt tijdens de Fashion week in Parijs deel aan Workshop Paris. Deze show voor 'Talent spotting' vindt van 5 t/m 9 maart plaats in Hotel Regina te Parijs. Neem voor meer informatie contact op met Cat of bezoek de website van Workshop Fashion Agency.

Cream by Eclat de Mode


Van 30 januari t/m 2 februari 2009 staat Cat op Cream by Eclat de Mode, onderdeel van de mode- en couturesieraden vakbeurs Eclat de Mode in Porte de Versailles te Parijs. Het platform Cream is een selectie van internationale talentvolle sieraadontwerpers van hoog niveau welke door de organisatie uitgenodigd worden om hun werk te presenteren.

Zie de website van Bijorhca voor meer informatie of neem contact op met Cat.

Logo Koninkrijk der Nederlanden

Mede mogelijk gemaakt door een bijdrage van de Ambassade van het Koninkrijk der Nederlanden in Frankrijk.

Modefabriek #26


Cat neemt deel aan Superstore 06: No borders!, onderdeel van de modevakbeurs Modefabriek #26 op zondag 25 en maandag 26 januari 2009 in de RAI te Amsterdam. Zie de website van de Modefabriek voor meer informatie over de beurs of neem contact op met Cat.

Sieraad 2008


Ook dit jaar zal Cat recent werk laten zien op SIERAAD 2008, International Jewellery & Silver Design Fair in Amsterdam. SIERAAD vind ditmaal plaats van 6 t/m 9 November 2008. Dit jaar is de beurs in de Westergasfabriek, Amsterdam's oude gaswerken. Voor meer informatie kunt je contact opnemen met Cat of ga naar de website van SIERAAD.

Art Transit


Cat neemt deel aan de Art Transit expositie in Amersfoort. De opening van de expositie is op 18 & 19 oktober 2008 en de expositie zal tot 31 december 2008 duren. Bekijk de website van Art Transit voor meer informatie of neem contact op met Cat.

Sieraad 2007


Cat Priem staat op SIERAAD, International Jewellery & Silver Design Fair in Amsterdam. SIERAAD vindt plaats van 6 t/m 9 december 2007 in de Rai. Voor meer informatie kunt je contact opnemen met Cat of ga naar de website van SIERAAD. Je kunt Cat vinden op stand nummer 22.

25 Jaar Kunstuitleen Voorburg


Cat Priem is gevraagd ter gelegheid van het 25 jarig bestaan van de Kunstuitleen Voorburg werk te tonen. De opening vind plaats op zaterdag 17 november 2007 om 15:00. Het adres van de Kunstuitleen Voorburg is Herenstraat 92. De openingstijden zijn op donderdag en vrijdag van 14:00 tot 17:00, en op zaterdag 11:00 tot 16:00.

Dutch Design week


Werk van Cat Priem zal te zien zijn tijdens de Dutch Design week in Eindhoven van 20 t/m 28 oktober 2007.